Covid-19-pandemien rammer alle befolkningsgrupper, men det er de ældre og handicappede, der har størst risiko for at a blive alvorligt syge.

Derfor er det vores ansvar at sikre ordentlige initiativer og tiltag for at støtte sårbare og udsatte – både nu og efter genåbningen af samfundet.

NyStart kortlægges udfordringerne og løsningerne skabes.

Del din viden og vær med til at sætte ord på ældre/udsattes behov i livet præget af COVID19.

Svarfrist den 12 november.

Vi finder løsningerne sammen

NyStart et procesdrevet innovationsforløb med høj fokus på involvering af en mangfoldig aktørkreds. Gennem bruger- og borgerinddragelse og oplysningskampagner, vil forløbet være med til at finde nye løsninger til og -skabe opmærksomhed om – beskyttelse af sårbare grupper i Aarhus regionen.

Vores primære målgruppe er ældre og deres udfordringer i eget hjem, såvel som de problemer de oplever i hverdagen såsom ved offentlig transport, i banken, under indkøb, til træning, ved familiebesøg, i interaktion med plejere/behandlere og mere.

NyStart genererer en 360 graders kortlægning af ældre/udsatte grupper behov i hverdagen, i en ny hverdag præget af corona. Temaer indenfor hvert område kan for eksempel være:

 • EMOTIONELT 

 • SOCIALT

 • FYSISK

   

   

  Sammen med Siemens Gamesa oprettede Sustainary NyStart – for at finde løsninger til at tackle de presserende behov i vores byer – primært fokuseret på de grupper, der har mest brug for nye innovative og bæredygtige tiltag i krisetider. 

  Vi ved, at mange lokalsamfund står over for de samme udfordringer. Vores mål er at lære af forskellige/eksisterende innovationsprocesser samt løsninger og dele vores viden med så mange som muligt. På den måde, kan vi tackle de nuværende og fremtidige kriser sammen! 

  Tilmeld dig den nationale online IDEATION DAG den 26 November.

  Styregruppen

  Arne 
  Pedersen
  Kirsten
  Maibom
  Ivan Kjær
  Lauridsen
  Morten
  Rüsz
  Birgitte
  Møller-Hansen
  Peter Dalby
  Rasmussen

  Videnspartner

  © Sustainary | 2020. All rights reserved.

  Pin It on Pinterest

  Share This