NyStart styregruppen

NyStart videnspartner

I samarbejde med Siemens Gamesa introducerer Sustainary NyStart-initiativet

COVID-19-PANDEMIEN RAMMER ALLE BEFOLKNINGSGRUPPER, MEN  DET ER DE ÆLDRE OG HANDICAPPEDE, DER HAR STØRST RISIKO FOR AT A BLIVE ALVORLIGT SYGE. DERFOR ER DET VORES ANSVAR AT SIKRE ORDENTLIGE INITIATIVER OG TILTAG FOR AT STØTTE SÅRBARE OG UDSATTE – BÅDE NU OG EFTER GENÅBNINGEN AF SAMFUNDET.

Vi finder løsningerne sammen

NyStart et procesdrevet innovationsforløb med høj fokus på involvering af en mangfoldig aktørkreds. Gennem bruger- og borgerinddragelse og oplysningskampagner, vil forløbet være med til at finde nye løsninger til og -skabe opmærksomhed om – beskyttelse af sårbare grupper i Aarhus regionen.

Vores primære målgruppe er ældre og deres udfordringer i eget hjem, såvel som de problemer de oplever i hverdagen såsom ved offentlig transport, i banken, under indkøb, til træning, ved familiebesøg, i interaktion med plejere/behandlere og mere.

NyStart genererer en 360 graders kortlægning af ældre/udsatte grupper behov i hverdagen, i en ny hverdag præget af corona. Temaer indenfor hvert område kan for eksempel være:

 • EMOTIONELT 

 • SOCIALT

 • FYSISK

   

   

  Sammen med Siemens Gamesa oprettede Sustainary Ny Start – for at finde løsninger til at tackle de presserende behov i vores byer – primært fokuseret på de grupper, der har mest brug for nye innovative og bæredygtige tiltag i krisetider. 

  Vi ved, at mange lokalsamfund står over for de samme udfordringer. Vores mål er at lære af forskellige/eksisterende innovationsprocesser samt løsninger og dele vores viden med så mange som muligt. På den måde, kan vi tackle de nuværende og fremtidige kriser sammen! 

  Pin It on Pinterest

  Share This